Find et regnskabsprogram til dit behov

Find et regnskabsprogram til dit behov

Regnskabsprogrammer fås i mange forskellige former og farver. Derfor skal du gøre dig nogle klare overvejelser, før du hopper i med begge ben. Skal det være et gratis program, eller vil du betale for det? Og hvor meget vil du i så fald betale for etregnskabsprogram?Et gratis regnskabsprogram kan være en god løsning i starten, men medfører ofte en lang række begrænsninger og problemstillinger. For det første er det ikke sikkert, at du på sigt kan tilføje flere brugere til dit regnskab. Og det er ikke godt, hvis din virksomhed skal vokse sig større. For det andet, så er du ofte afhængig af, at udvikleren vedligeholder programmet af lyst. Omvendt kan et gratis regnskabsprogram være en fin løsning, hvis du driver en lille virksomhed, og dit regnskab ikke er omfattende, med mange bilag, ind- og udbetalinger og andre posteringer. Mange fås med indbygget fakturaprogram ogmomsprogram, der gør det let at lave sit momsregnskab.Med et betalt regnskabsprogram får du som regel mulighed for at tilføje flere brugere og lave flere posteringer. Samtidig har du en sikkerhed for, at udvikleren er forpligtet til løbende at opdatere og udvikle dit regnskabsprogram.
This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>