Ejendomsmægler vesterbro andelsbolig

You are here: Home

Nybolig Vesterbro v/Jacob Agerbo Tlf.: 3388 9400

Nybolig Vesterbro

 

Nybolig Vesterbro. Vi ved, hvor meget det betyder, at lytte til og forstå hver enkelt kundes behov, og med denne indsigt kan vi hjælpe med, at få dine boligdrømme realiseret. Grundlaget for en tryg bolighandel er fagligt kompetente ejendomsmæglere. Det kan Nybolig Vesterbro garantere.

Få hjælp til at sælge din bolig på Vesterbro
En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til Vesterbro er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.
Hos Nybolig Vesterbro er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig på Vesterbro kan sælges for.
Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

 

Nybolig Vesterbro

Enghave Plads 14
1670 København V
Tlf.: E-mail:
Åbningstider

Mandag 10.00-17.00
Tirsdag 10.00-17.00
Onsdag 10.00-17.00
Torsdag 10.00-17.00
Fredag 10.00-17.00
Lørdag Efter aftale
Søndag 10.00-15.00
og i øvrigt efter aftale

Link: Ejendomsmægler Vesterbro

Overvejer du at købe bolig på Vesterbro?
Hvis du vil finde den helt rigtige bolig på Vesterbro, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Vesterbro. Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Leder du efter hus i Humlebyen, en andelsbolig på Vesterbrogade, eller er det måske mere dig med en ejerlejlighed ved Enghave Plads?

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>